Καλοκαίρι Δράση 2023 - Αλέα (Royal Theater) - Πρόγραμμα απασχόλησης και Φύλαξης


Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο, συμπληρώστε τη φόρμα κι εμείς θα σας καλέσουμε για να σας ενημερώσουμε για το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα.




Λίγα λόγια...

«Το παιχνίδι είναι η δουλειά του παιδιού», Maria Montessori

 

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα, Δράση καλοκαίρι 2023, επιστρέφει με νέες ιδέες και αυτή τη χρονιά έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την φιλοξενία του στην  Αλέα (στο χώρο του ROYAL theater).

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει σε καθημερινή βάση ποικιλία δραστηριοτήτων απασχόλησης στα παιδιά που θα συμμετάσχουν για την καλοκαιρινή περίοδο.

Κύριος στόχος του, πέρα από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες, είναι να  παρέχει το κατάλληλο περιβάλλον για αυθόρμητο και δημιουργικό παιχνίδι.

Γνωρίζοντας πως η ενέργεια των παιδιών καθώς και η όρεξη τους για παιχνίδι είναι διαρκώς αμείωτη, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων  βασιζόμενο στην βιωματική  συμμετοχή των παιδιών κυρίως μέσω της κίνησης και του παιχνιδιού. Μέσα από την ψυχαγωγία και το παιχνίδι, τα παιδιά μαθαίνουν να επικοινωνούν και να συνυπάρχουν.

«Το παιχνίδι για τα παιδιά είναι ζωή» και για εμάς αποτελεί τον κύριο τρόπο απασχόλησης.

Δημιουργικό και ελεύθερο παιχνίδι επιλέγουμε για το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, δίνοντας στα παιδιά την δυνατότητα πέρα από τα προκαθορισμένα παιχνίδια που θα παίζουν μαζί μας, να επιλέγουν ελεύθερα υλικά, αντικείμενα και παιχνίδια για να παίξουν, χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους.

Ο πιο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζει το παιχνίδι είναι   να βοηθήσει τα παιδιά να είναι δραστήρια. Δε νοείται παιδί χωρίς παιχνίδι, όπως αντίστοιχα και παιχνίδι χωρίς παιδί.

 

Οι δραστηριότητες που θα γίνονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι οι ακόλουθες:

Αθλητικές: ποδόσφαιρο, χάντμπολ, βόλεϊ, μπάσκετ, μπάντμιντον, τένις, πινκ πόνκ, γυμναστική, ταε κβον ντο.

Καλλιτεχνικές: Κατασκευές, ζωγραφική, καραόκε, χορός, θεατρικό παιχνίδι,

Παιχνίδια - άλλες δραστηριότητες: Παραδοσιακά και σύγχρονα ομαδικά παιχνίδια, διαγωνιστικά, επιτραπέζια, κινητικά, ρυθμού, κυνήγι θησαυρού, μαγειρική, lego κατασκευές, Μοντεσσόρι, επιτραπέζια παιχνίδια , παιχνίδια γνώσεων, κινηματογράφος κ.α.

Κόστος Συμμετοχής


Το κόστος συμμετοχής προπληρώνεται. Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνον για συμμετέχοντες της ίδιας οικογένειας (αδέλφια). Κάθε παιδί μίας οικογένειας πέραν των 2 παιδιών πληρώνει το 50% της μιας περιόδου για ένα παιδί ( 20,00 € για κάθε εβδομάδα).

*στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

παίξε... διασκέδασε... κάνε νέους φίλους...

Διαδικασία εγγραφής

1.Ηλεκτρονική εγγραφή
Συμπληρώνετε την αίτηση συμμετοχής και την αποστέλλετε στο aspa.activities4kids@gmail.com 

2. Εγγραφή στα γραφεία του ROYAL 
Συμπληρώνετε την αίτηση συμμετοχής και μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα παραδίδετε στη γραμματεία του Royal καθημερινά 10:00 με 14:00 (Νικολοπούλου Πόπη) και στην Αλέα έπειτα από προκαθορισμένο ραντεβού με την υπεύθυνη του προγράμματος (Αλεξανδροπούλου Ασπασία).

Δικαιολογητικά εγγραφής

• Πλήρως συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον γονέα ή τον ασκούντα την γονική μέριμνα του συμμετέχοντος.
• Ιατρική βεβαίωση , στην οποία ο ιατρός θα βεβαιώνει ότι ο-η συμμετέχων-ουσα  έχει εξεταστεί  και δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.





Πολιτική και όροι ακυρώσεων

- Η εξόφληση για τις εβδομάδες που έχουν επιλεγεί γίνεται το αργότερο μια εργάσιμη ημέρα πριν την έναρξη της περιόδου.
- Για ακυρώσεις που πραγματοποιούνται 1-7 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της περιόδου επιστρέφεται το 50% της πληρωμής ή μετατίθεται σε επόμενη περίοδο.
- Σε περίπτωση μη εμφάνισης δεν επιστρέφεται το ποσό που έχει καταβληθεί.
- Σε περίπτωση που η συμμετοχή τελικά είναι μικρότερης διάρκειας από την αναγραφόμενη στην αίτηση συμμετοχής και ανεξαρτήτου αιτίας (ασθένειας, κώλυμα γονέων κλπ), χρήματα δεν επιστρέφονται.

Κανονισμοί λειτουργίας 

Δικαίωμα συμμετοχής
Στο καλοκαιρινό πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά ηλικίας από 4 έως 11 ετών. Η ηλικία υπολογίζεται με βάση το έτος γέννησης.

Άφιξη και Αναχώρηση

* Η άφιξη και η αναχώρηση των παιδιών γίνεται από το χώρο της Αλέας , που βρίσκεται στην Ακτη Δυμαίων 53 (η είσοδος στο χώρο θα γίνεται  από την πίσω πλευρά του κτηρίου όπου βρίσκεται το πάρκινγκ) [δεξιά στροφή στην οδό Κερασόβου, στην επόμενη στροφή ξανά δεξιά στην οδό Σουνίου και στα δεξιά μας βρίσκουμε την είσοδο του πάρκινγκ].
* Κατά την πρωινή άφιξη (από 07.45 μέχρι 08.45), ο συνοδεύων, παραδίδοντας το παιδί, υπογράφει για την παράδοσή του, στον χώρο συγκέντρωσης.
* Κατά την αναχώρηση (από 15:00 μέχρι 16:00), οι συνοδοί που παραλαμβάνουν κάθε παιδί, οφείλουν να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
* Γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων που έχουν δηλωθεί στο δελτίο συμμετοχής με το πρόσωπο που επιδεικνύει την ταυτότητα του και μόνο τότε επιτρέπεται η αποχώρηση του παιδιού.
* Σε έκτακτες περιπτώσεις ο γονέας υποχρεούται να έχει ενημερώσει εγγράφως και έγκαιρα τον διοργανωτή για την παραλαβή του παιδιού του από κάποιον φροντιστή (email, τηλεφωνικά ή με sms).

Προσωπική ασφάλεια των συμμετεχόντων

* Δεν επιτρέπεται να φορούν οποιουδήποτε είδους αλυσιδάκια λαιμού, βραχιόλια καρπού, σκουλαρίκια σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, δαχτυλίδια και άλλα μικροαντικείμενα που μπορεί να τραυματίσουν κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, τους ίδιους ή τους συναθλητές τους.
* Απαγορεύεται κατά την παραμονή τους στους χώρους του camp, η κατοχή και η χρήση κινητού, tablet και κάθε άλλης ηλεκτρονικής συσκευής.
Ο διοργανωτής δεν ευθύνεται, σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων, κατά παράβαση της απαγόρευσης αυτής, φέρει κάποια τέτοιου είδους αντικείμενα και αυτά, από οποιαδήποτε αιτία, καταστραφούν ή χαθούν.

Προσωπική καθαριότητα και Υγιεινή

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να προσέρχονται έχοντας φροντίσει σχολαστικά την προσωπική τους υγιεινή και καθαριότητα, διασφαλίζοντας αντίστοιχα την ασφάλεια και την υγιεινή όλων των συμμετεχόντων.

Ρουχισμός
* Υποχρεωτικά πρέπει να φορούν αθλητικά παπούτσια και αθλητικές κάλτσες (όχι πέδιλα ή σαγιονάρες).
* Είναι απαραίτητο όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης εσώρουχα, ρούχα, καπέλο, μωρομάντηλα, πετσέτα προσώπου, πετσέτα φαγητού, παγούρι νερού και αντηλιακό.


Πολιτική ακυρώσεων  και εύρυθμης λειτουργίας

Η εξόφληση των περιόδων που έχουν δηλωθεί στην αίτηση συμμετοχής, πρέπει να γίνεται το αργότερο μια εργάσιμη μέρα πριν την έναρξη της περιόδου.
Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης του συμμετέχοντος το ποσό συμμετοχής δεν επιστρέφεται.
Τηρείται σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων ανά περίοδο.
Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει συμμετέχοντα η συμπεριφορά του οποίου θέτει την υγεία και ασφάλεια του ίδιου ή άλλων παιδιών σε κίνδυνο, με παρακράτηση του ποσού που αναλογεί στις ημέρες που έχει παραμείνει στην διοργάνωση.






 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ








Για όσους γονείς επιθυμούν θα υπάρχει και μεσημεριανό μενού για όλες τις εβδομάδες λειτουργίας.
Παρακάτω θα δείτε τον κατάλογο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο